Avsnitt 25 - Bullfest

Dags att bulla upp i Matsamtalet och prata ut om vår älskade fikakompis kanelbullen. Vad är till exempel godast, kanel eller kardemumma? Sigrid Barany och Johan Matgeek Hedberg pratar om smaksättningar, massor av tips, hur du får bullarna proffsigt snygga och ringer upp Maria Blohm om goda glutenfria bullar. Häng med du också på Matsamtalets bullfest.För recept och extramaterial från Matsamtalet gå in på www.lantmannen.com/matsamtalet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.