Avsnitt 31 - Skålmat

“Du tänker verkligen utanför skålen” - i det här avsnittet mer än någonsin i Matsamtalet med Johan Matgeek Hedberg och Sigrid Barany som pratar om bra käk i en skål. Så mycket mer än soppa och grytor. Skålen är toktrendig 2016 men är en gammal pålitlig tradition, ett enkelt sätt att äta mat. Kockarna Frida Ronge och Erik Videgård ger sina bästa tips på mat i skål. Recept hittar du på http://www.lantmannen.com/matsamtalen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.