Avsnitt 59 - Food tech

Ätbara förpackningar, mat designad för utmaningar och artificiell champagne! Johan och Sigrid tittar djupt i den matiga spåkulan och pratar om hur framtidens mat kommer att smaka och se ut. Gästen Johan Jörgensen resonerar om vad vi äter om 30 år. Och vad vi förmodligen inte äter.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.