Till podcasten

Avsnitt 76 - Sköna böna - Matsamtalet

Avsnittet publicerades: 12/5/2018

Sköna bönor! Små men naggande goda, fulla med nyttigt och gott. Sigrid, Tommy och Rickard pratar om bönor, men även ärtor, linser och några gryn. Missa inte de lyxiga och inte så lite förföriska mattipsen på slutet i programmet.

Om podcasten

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet.