Meditation och reflektion med Sanne

Guidad meditation/hypnos för avslappning och minskad oro

av Meditation och reflektion med Sanne | Publicerades 5/28/2020

#guidadmeditation
#självhypnos
#avslappning


Hej
Jag heter Sanne och är här för att guida dig till avslappning, ett tillstånd där du kan tillåta dig att vara utan att prestera för dig själv eller andra utan att bara vara i total ro.
Innan vi sätter igång vill jag be dig om att hämta upp en tanke över en situation du är i nu eller har varit som skapar en känsla av oro hos dig. En situation du känner att du inte kan kontrollera. Du får gärna göra den här situationen eller händelsen till en bild. Om du vill kan du sätta en färg på bilden och samtidigt sätta en siffra på hur jobbig den här känslan är ifrån 1-10 där 10 är jättejobbig och 1 är endast lite obehaglig.
Om du inte har någon situation du vill jobba med nu är det också ok att använda avslappningen till just bara avslappning.

Den bästa gåva du kan ge dig själv när saker runt dig känns okontrollerbara är att ge dig själv tid till centrering och möjlighet att luta dig på ditt eget fundament, din inre kärna som står fast förankrat i jorden. Ett fundament som består av trygghet och tillit. Orubbat och oförändrat oavsett yttre faktorer. Vet att det avslappnade tillstånd du snart ska få vara i är en del av dig och du har själv möjligheten att vända tillbaka dit när du känner att du tappar jordförbindelsen.


--------------------

Den guidade hypnos jag delar med dig här är en 10 minuters lätthypnos som tar dig ned i ett avslappnat tillstånd med möjlighet att släppa oro och ångest. Hypnosen passar bäst att lyssna på dagtid eller på morgonen.
Den kan också användas som en guidad meditation till avslappning.


-------------------------------------------------------

Fem tips till ro som får dig att stråla inifrån och ut (Registrera dig för att få detta skickat till din mail):

https://sannelundblad.simplero.com/page/156009


För Online workshop: "Mer ro och stabilitet i din cykel"...!
Folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/page/152786-time-limited-offer-sales-page


För min E-bok om LUST och motivation, folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/products/106219-E-bok-LUSTSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Vad är det din kropp försöker att berätta för dig? Det är vad denna podcast handlar om. Att lära känna sin kropp på djupet och förstå sin kropps hemliga språk och tolka fysiska symtom. När vi kan detta så kan vi ge vår kropp vad den har behov för.

Jag tar dig igenom guidade meditationer och lätthypnoser som jag blandar med coaching tekniker och personliga reflektioner.


Instagram: www.instagram.com/sanne.lundblad

www.sannelundblad.com


Vill du vara supporter?

Jag hoppas att du uppskattar mina meditationer och kan se kanalen ett frirum där du får tid till att utforska ditt eget inre och bara vara i total ro. Du har nu möjlighet att donera en liten summa för att hjälpa mig att växa och fortsätta att spela in flera sköna meditationer, till dig och andra. 

Ps: Att donera är självklart frivilligt men på det sättet kan vi undvika reklamer och bara fokusera på det vi är bäst på. Att chilla!


https://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne

Support till showen http://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.