HIFK-HJK 0-2 | Stadin Derby 28.4.2022

Stadin herruudesta ei tänään jäänyt mitään epäselvyyttä, kun Klubi ulkoilutti Mixun joukkuetta viileässä kevätillassa. Ensimmäisen puoliajan HJK kylläkin tuhlaili tehottomaan hallintaan, mutta tauolle päästiin kuitenkin 1-0 asemasta. Aivan ensimmäisen jakson lopulla Tenho tuikkasi kulmasta pallon päällä maaliin. Toinen jakso lähti käyntiin uneliaasti ja kotijoukkue sai muutaman vaarallisen maalipaikan, jotka Jani Bäckman onneksi tunaroi yli, ohi ja päin Klubin maalia vartioinutta Conor Hazardia. Tokan jakson edetessä sinivalkoisten liike lisääntyi ja keskikentälle alkoi tulla tilaa, jota varsinkin Jair, Atom ja Perpa pääsivät hyödyntämään. Viimeistään Bojan Radulovićin kentälletulo avasi punaisten puolustuksen. Tässä jaksossa pohdimme josko hyökkäyksen lukkoihin vihdoin alkaisi löytyä avaimia. Selvästi ainakin Bojanin pääpelivoimaa pitää ruokkia laadukkailla keskityksillä myös jatkossa. Tärkeintä olisi löytää niin sanottu avauskokoonpano.