Avsnitt 14: Sebastian Gröndal, kock.

Sebastian Gröndal är professionell kock och mat-entreprenör i Boden. Han är grundare av Tegelbrukets Glass och Gröndals matupplevelser, känd tv-kock och kan numera även titulera sig som kokboksförfattare. I Nära Mat podden pratar vi om hans matfilosofi som handlar om att använda lokala och svenska råvaror till 100 %. Marginaler, ekonomi och hållbar livsmedelskonsumtion plus lite glassprovning, det bjuder vi också på i detta avsnitt! Programledare Hulda Wirsén, samordnare Nära Mat.

Om Podcasten

Nära Mat podden - Företagslyftet lägger fokus på strategisk företagsledning. Podden bjuder på samtal med drivna producenter, kreativa entreprenörer och spännande landsbygdsföretagare i norr. Vi vill inspirera fler att ta klivet in i livsmedelsbranschen samt att lyfta goda exempel på landsbygdsföretag som vill dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring företagsledning. Podden är en del i arbetet med Norrbottens livsmedelsstrategi Nära Mat. Programledare är Hulda Wirsén, samordnare för Nära Mat på Länsstyrelsen i Norrbotten. Producent och tekniker är journalisten Malin Winberg.