Avsnitt 30: Sälj och marknad för framgångsrika företag

I det här avsnittet av Nära Mat podden får du träffa spännande företagare på landsbygden som delar sina tankar och erfarenheter kring sälj, kundgrupp, marknadsföring och paketering. Det här är inte alltid så enkelt men så viktigt för att göra goda affärer. Hur gör man och vilka fällor ska man undvika? ”Man säljer varje dag, till varje människa man möter.” säger Gunhild Stensmyr, grundare Arthotel Tornedalen samt Konsthall Tornedalen. Du hör också Helene Forsberg som driver Jössgården i Sjulsmark, Sveriges bästa ekoturismföretag 2023, berätta mer om hur de jobbar. "Det viktigaste för oss är word of mouth." säger hon. Programledare är Hulda Wirsén och Ove Karlsson, Länsstyrelsen i Norrbotten.  

Om Podcasten

Nära Mat podden - Företagslyftet lägger fokus på strategisk företagsledning. Podden bjuder på samtal med drivna producenter, kreativa entreprenörer och spännande landsbygdsföretagare i norr. Vi vill inspirera fler att ta klivet in i livsmedelsbranschen samt att lyfta goda exempel på landsbygdsföretag som vill dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring företagsledning. Podden är en del i arbetet med Norrbottens livsmedelsstrategi Nära Mat. Programledare är Hulda Wirsén, samordnare för Nära Mat på Länsstyrelsen i Norrbotten. Producent och tekniker är journalisten Malin Winberg.