6. Jessica Frej - "Förr visste man hur man skulle äta"

I det här avsnittet av Hälsolabbet träffar Fredrik matprofilen Jessica Frej, matprofilen som redan som 10-åring bestämde sig för att bli TV-kock. Även om Jessica alltid intresserat sig av mat och hälsa så var det en period när hon som 13-åring fick veta att hon var glutenintolerant som hon hade det och fick en ohälsosam relation till det. Nu är hon redo för en ny fas i livet då hon utbildar sig till dietist-  Fredrik och Jessica pratar om just utmaningarna med att samma kostråd ska gälla för alla, sanningar som faktiskt inte alls är sanningar och om utmaningen med att hjälpa ens barn att få en sund helhet när det gäller mat & hälsa. Är rörelse bättre för skelettet än mat? Är vin nyttigt eller farligt? Visste man bättre förr  hur man skulle äta och hur och med vilka redskap ska man laga mat med som inte är giftigt?     I labbet provar de en jordningsmatta och pratar om hur elektroner i jorden påverkar oss. I samarbete med Nutrilight.     Hälsolabbet är en produktion av Poddagency Kontakt: hello@poddagency.com

Om Podcasten

Fredrik Paulún är den ständigt nyfikne och kunskapstörstande hälsoexperten som nu valt att gå in i biohackingvärlden fullt ut. Efter att ha medverkat i hundratals olika poddar genom åren har Fredrik Paulún därför bestämt sig för att starta en egen, där han i varje avsnitt pratar med en oftast känd person om hälsa och livet. Ibland bjuder han in en särskilt kunnig person för att verkligen gå till botten med olika ämnen inom hälsa. Podcasten heter Hälsolabbet och som namnet antyder testas också olika hälsoprodukter inom biohacking, ibland med överraskande resultat. Kontakt: hello@poddagency.com Hälsolabbet är en produktion av Poddagency