Till Nördigt

263. Den med Warrior, Men in Black International, Murder Mystery, Sea of Thieves-uppdatering samt Peters comicsdokumentärtips

Av Nördigt

Avsnittet publicerades: 6/20/2019

Lyssna noga denna vecka, så får du uppleva något unikt - Jonas blir mållös! Veckans panel utgörs av Jonas, Mats och Peter. Åtminstone efter en stund, när vi klarat av det minimalistiska nyhetsblocket och den tredje nämnda rullar in efter att ha letat parkering. Om du parkerat i Stockholm innerstad någon gång så förstår du. Mats har återvänt till Sea of Thieves, Rares cartooniga piratspel, och utforskar än en gång öar omgivna av ett bländande vackert hav tillsammans med vänner och fiender. Har det äntligen blivit det spel som utlovades vid release, efter den fetast uppdateringen hittills? I Tv-segmentet berättar Jonas exakt varför du kan skippa Bruce Lee-inspirerade Warrior på HBO, som han så innerligt ville älska. Mats har sett lite film, och utdelar smockor och lovord till såväl Men in Black: International som till Adam Sanders senaste Netflix-skapelse Murder Mystery. Är man slut som skådis när man börjar hylla Agatha Christie, eller är man bara ett nyskapande geni som börjar rida på den förutspådda familjekomedi-vågen tidigt? Till slut tar Peter upp ett mail som får honom att utbrista i en verbal fontän av dokumentärer om allt som har med serier (comics) att göra. Och därmed gör vi sorti för denna vecka. Tack & förlåt! Puss hej!

Om podcasten

[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Castergren och Victor Boman.