EP251 - Den med The Dirt, Free Solo, Parning, Bumblebee, Black Monday, Brexit: The Uncivil War, Apple TV+ och Bill & Ted 3

Av Nördigt

Avsnittet publicerades: 3/28/2019

Beskrivning

Veckans podd blir fullmatad med mycket nyheter, film, dokumentärer och mer Avengers-spekulationer. Jonas inleder med ett nyhetssvep, och roligast att notera är att Bill & Ted får en till uppföljare, 30 år senare. Vi pratar också om Apple TV+, som verkar bli fränare än vad vi trodde, och speltjänsten Apple Arcade. Vi går även igenom lite lyssnarmejl, och pratar om fusk i spel samt om Brandon Sandersons fantasyböcker. Film har vi sett så det räcker och blir över den här veckan. Niklas och Peter har äntligen sett Transformers-prequel-filmen Bumblebee, och det blir en Transformers-säl. Peter har också blivit underhållen av Netflix Mötley Crüe-rulle The Dirt. Jonas har å sin sida svindlats av klättringsdokumentären Free Solo, som ju också vann en Oscar. Och Tove har kollat in dejtingdokumentären Parning och pseudodokumentären Brexit: The Uncivil War med Benedict Cumberbatch. Det har också dykt upp nya Avengers-posters, och vi analyserar och spekulerar vidare! Slutligen så har Tove också bingeat Wall Street-serien Black Monday, med Don Cheadle. Veckans boktips på Storytel är bokserien om Engelsfors: Cirkeln, Eld och Nyckeln! Tack och förlåt! Puss hej!

Om podcasten

[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Castergren och Victor Boman.