Nördigt

257. Den med Spider-Man: Far From Home-trailern, Epic Games store, Disneys 8-årsplan och Westerosrapport S08E04: The Last of the Starks

av Nördigt | Publicerades 5/9/2019

Peter, Jonas och Tove utgör veckans panel, som tjötar igenom ett nyhetssvep, lite lyssnarmejl och en Westerosrapport. Vi börjar med en liten utannonsering - Jonas besöker ComicCon Göteborg i helgen för att leta panelsamtal. [NÖRD:IGT] Väst nästa? Vidare drar Jonas igenom ett nyhetssvep. Bland annat så pratar vi om att Netflix-åtalet är nedlagt, mer diskussion kring Epic Games store (mer i lyssnarmejlkorgen) och Disneys kommande åtta årsplan med sina hela 64 (!) filmer. Vi gräver även lite i lyssnarmejlen (tack för att ni skickar!) och återkommer till Epic Games igen, spel till Xbox One och tips om rollspel för barn. Vi dissekerar även Spider-Man: Far From Home-trailern, som spoilar Avengers: Endgame rätt ordentligt, men vi spoilervarnar i podden. Slutligen blir det Westerosrapport i vanlig ordning, det fjärde avsnittet av den åttonde säsongen: The Last of the Starks. Veckans boktips på Storytel är The Dice Man, eller Tärningsspelaren på svenska, av Luke Rhinehart. Puss hej!

Om Podcasten

[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Castergren och Victor Boman.