Från hemmabryggare till proffs

 

Hur det är att det egentligen att gå från att vara hemmabryggare till proffs? Och framför allt, hur gör man? I avsnittet träffar CC Olle Andersson från O/O Brewing & Nikola Sarcevic från mikrofonbryggeriet för att reda ut alla frågetecken. De båda har gjort resan, och vi får generöst med tips. Vi får höra att allt inte är guld och gröna skogar och varför det är viktigt att vara envis och ibland lite naiv.

Mycket nöje

Om Podcasten

Programledaren Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, gästas i varje avsnitt av olika ölprofiler. Ämnena som diskuteras varierar mellan allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. Nya avsnitt av Ölpodden släpps cirka en gång i månaden. Producent: Christoffer Skogsmo, Exekutiv producent: Henric Byström