Ölpodden möter Whiskypodden

Malt & Malt-podden skulle det här avsnittet också kunnat heta.  Det är nämligen gjort tillsammans med våra maltvänner på Whiskypodden, ”Doktorn” Carl Lönndahl och ”Professorn” Johan Tanner. I avsnittet pratas det om öl och whiskys likheter och skillnader, det diskuteras trender och fenomenet experter. Professorn berättar hur de druckit destillerad öl i Norge och CC bjuder på en Glenfiddich-specialare. CC och Professorns öl- och Whiskykunskaper sätts på prov när Doktorn sätter ihop en julbords-pairing med en tvist. Avslutningsvis diskuteras julklappstips. Mycket nöje!

Om Podcasten

Programledaren Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, gästas i varje avsnitt av olika ölprofiler. Ämnena som diskuteras varierar mellan allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. Nya avsnitt av Ölpodden släpps cirka en gång i månaden. Producent: Christoffer Skogsmo, Exekutiv producent: Henric Byström