Peter Lawrance på SAS

CC laddar lämnar snart Sverige för att återvända USA. Inför uppladdningen har han träffat den eminente Peter Lawrance, mannen som bestämmer vad du äter och dricker ombord när du flyger med SAS. I avsnittet får vi höra vad Peter gör i sitt arbete, annat än att flyga till Paris för att dricka champagne.  Vi får höra hur SAS blev med mikrobryggeri, varför deras numrerade suröl saknar 4:or och varför öl skummar mer på 10 000 meters höjd. Självklart skvallrar CC även om sin nästa ölresa som bär av mot Chicago, Nashville, ST: Louis och Denver. Mycket nöje!

Om Podcasten

Programledaren Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, gästas i varje avsnitt av olika ölprofiler. Ämnena som diskuteras varierar mellan allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. Nya avsnitt av Ölpodden släpps cirka en gång i månaden. Producent: Christoffer Skogsmo, Exekutiv producent: Henric Byström