Scenbubbel från Stockholm Beer and Whisky Festival. Del 2

Ölpodden har varit på Stockholm Beer and Whisky Festival och spelat in live från scenen. I andra och sista delen är Robert Lagergren från nystartade Qvarnens Brygghus först ut på scen. Han bjuder på Kvarnholmens Lätt IPA och berättar om hur den blev till. Nästa person upp på scen är Tom Unwin från Stockholm Brewing Co. Han berättar om deras Brew Pub och visar även upp sin nya IPA ,While Dad’s Away, och förklarar hur namnet blev till. Han bjuder också på bryggeriets Sour Cherry Saison de Brett. Sist upp är Tomas Danko från Monk's Café & Brewery. Han berättar om hur han slutade som ljudtekniker på Dice och istället följde sina bryggardrömmar. Tomas bjussar på sin moderna trippel från Danko Beer som heter Local Beta 01 Tripel Release. Mycket nöje!

Om Podcasten

Programledaren Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, gästas i varje avsnitt av olika ölprofiler. Ämnena som diskuteras varierar mellan allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. Nya avsnitt av Ölpodden släpps cirka en gång i månaden. Producent: Christoffer Skogsmo, Exekutiv producent: Henric Byström