Orlic &

2. Christina Knight & Blanche Jarn om företag som tar politisk ställning

av Orlic & | Publicerades 3/28/2019

Hur kommer det sig att så många varumärken plötsligt tar ställning i kontroversiella frågor? Har företag som Gillette och Coop blivit bättre på opinionsbildning än politiska partier? Och är det här en strategi som är här för att stanna, eller en tillfällig trend som håller på att blåsa förbi? Christina Knight, CD på The Amazing Society, och Blanche Jarn, skribent på Timbro, pratar med David Orlic om den politiska reklamens framtid.

Orlic & är serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet från KOMM – branschorganisationen för Sveriges Kommunikationsbyråer och arrangör av Guldägget. Producent: Lars Erlandsson.

Om Podcasten

En serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Tillsammans avhandlar de frågeställningarna som präglar vår samtid – klimat, digitalisering, representation och identitet – och blickar framåt, mot 2020-talet, för att se vad som väntar. 6 december: Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman 13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost 20 december: Arvida Byström & Senay Berhe 27 december: Katarina Graffman & Silla Levin Producent: Lars Erlandsson. Ljudtekniker: Emil Drougge.