Orlic &

3. Daniel Redgert & Elcim Yilmaz om hur man får 10 000 följare på Instagram

av Orlic & | Publicerades 4/4/2019

Är Greta Thunberg den absoluta motsatsen till Blondinbella, eller är båda ett bevis på unga kvinnors förmåga att förändra världen? Vem har makten i sociala medier och vem bär ansvaret för informationen som sprids? Och hur får man egentligen över 10 000 följare på Instagram? Daniel Redgert och Elcim Yilmaz pratar med David Orlic om aningslösa influencers och personliga varumärken.

Orlic & är serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet från KOMM – branschorganisationen för Sveriges Kommunikationsbyråer och arrangör av Guldägget. Producent: Lars Erlandsson.

Om Podcasten

En serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Tillsammans avhandlar de frågeställningarna som präglar vår samtid – klimat, digitalisering, representation och identitet – och blickar framåt, mot 2020-talet, för att se vad som väntar. 6 december: Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman 13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost 20 december: Arvida Byström & Senay Berhe 27 december: Katarina Graffman & Silla Levin Producent: Lars Erlandsson. Ljudtekniker: Emil Drougge.