Orlic &

6. Lotta Lundgren & David Sundin om att lämna allt

av Orlic & | Publicerades 4/25/2019

I säsongsavslutningen av Orlic & berättar Lotta Lundgren och David Sundin om resan från att jobba med reklam till att vara med i reklam. Har David varit med i fler reklamfilmer än Zlatan? Varför har Lotta Lundgren inget instagramkonto? Och måste man bli konferencier på Guldägget för att få lämna kommunikationsbranschen?

Orlic & är serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet från KOMM – branschorganisationen för Sveriges Kommunikationsbyråer och arrangör av Guldägget. Producent: Lars Erlandsson.

Om Podcasten

En serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Tillsammans avhandlar de frågeställningarna som präglar vår samtid – klimat, digitalisering, representation och identitet – och blickar framåt, mot 2020-talet, för att se vad som väntar. 6 december: Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman 13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost 20 december: Arvida Byström & Senay Berhe 27 december: Katarina Graffman & Silla Levin Producent: Lars Erlandsson. Ljudtekniker: Emil Drougge.