Orlic &

7. Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman om representation i en polariserad tid

av Orlic & | Publicerades 12/6/2019

Varför fick jämställdhet och mångfald så stort genomslag på 2010-talet? Har vi lärt oss något av de falska dreven i sociala medier, eller är tre tweets fortfarande en folkstorm? Och är företag på väg att kapitulera inför den ökande polariseringen? Nina Åkestam Wikner, författare till Feministfällan, och Ahmed Abdirahman, grundare av Järvaveckan, pratar med David Orlic om representation framför kameran och bakom kulisserna.

Orlic & är en podcast om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattas 2010-talet tillsammans med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Producent: Lars Erlandsson.

Om Podcasten

En serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Tillsammans avhandlar de frågeställningarna som präglar vår samtid – klimat, digitalisering, representation och identitet – och blickar framåt, mot 2020-talet, för att se vad som väntar. 6 december: Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman 13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost 20 december: Arvida Byström & Senay Berhe 27 december: Katarina Graffman & Silla Levin Producent: Lars Erlandsson. Ljudtekniker: Emil Drougge.