Orlic &

8. Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost om propaganda i algoritmernas tid

av Orlic & | Publicerades 12/12/2019

Vilka teknologier förändrade världen på 2010-talet? Kan vi verkligen skylla Brexit och Donald Trump på Facebook och Cambridge Analytica? Och vad händer med samhällsdebatten när rösterna blir fler, men plattformarna blir färre? Amelia Andersdotter, tidigare EU-parlamentariker för Piratpartiet, och Ashkan Fardost, techdebattör och investerare, pratar med David Orlic om det digitala medielandskapet.

Orlic & är en podcast om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattas 2010-talet tillsammans med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Producent: Lars Erlandsson.

Om Podcasten

En serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet. Tillsammans avhandlar de frågeställningarna som präglar vår samtid – klimat, digitalisering, representation och identitet – och blickar framåt, mot 2020-talet, för att se vad som väntar. 6 december: Nina Åkestam & Ahmed Abdirahman 13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost 20 december: Arvida Byström & Senay Berhe 27 december: Katarina Graffman & Silla Levin Producent: Lars Erlandsson. Ljudtekniker: Emil Drougge.