#048 Ann Fernholm om socker, allergier, mat för barn och forskning om kost
Anna Fernholm, vetenskapsjournalist och doktor i medicinsk bioteknik, har skrivit flera böcker där hon fördjupat sig i sockrets och de snabba kolhydraternas påverkan på hälsan och hur du kan få barn att äta riktig mat. Nu vill hon med sin nya bok ”Stora boken om barn och mat”, som kom ut tidigare i år, lyfta betydelsen av ren, naturlig, näringsrik och oprocessad mat. Intervjun har tre övergripande teman som också följer hennes intresseområden: - Den påverkan socker och processad mat har på kroppen - Forskning om kost och hälsa och vad som skulle behövas på detta område. - Och slutligen barn och allergier Värd i detta avsnitt: Anna-Maria Norman Ann Fernholms hemsida: http://annfernholm.se/ Ann Fernholms senaste bok: https://www.bokus.com/bok/9789174248166/stora-boken-om-barn-och-mat/Mer från oss: Nyhetsbrev: Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och få tillgång till exklusivt innehåll. Skriv upp dig här: https://www.paleoteket.se/nyhetsbrev/Våra böcker: Upptäck vårt utbud av böcker som kan ge dig en djupare förståelse för hälsa och välbefinnande. Läs mer här: https://www.paleoteket.se/bocker/Utbildning: Vi erbjuder en rad kurser och utmaningar online för att hjälpa dig på din hälsoresa. Läs mer här: https://www.paleoteket.se/utbildning/Medlemskap: Bli en del av vår gemenskap inom Hälsodetektiverna samt få tillgång till värdefulla rabatter. Läs mer här: https://www.paleoteket.se/medlemskapSociala medier: Följ oss på FB https://www.facebook.com/paleoteket.se/ eller IG https://www.instagram.com/paleoteket.se Vi uppskattar verkligen om du tar dig tid att recensera "Paleotekets podcast" påApple Podcast eller Spotify. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.