Pilotpodden, Avsnitt 14,(SAS Kapten Björn Lundström) Miljö/Rädsla/SAS

Ute nu! I avsnitt 14 pratar vi mer med Björn Lundström, kapten på SAS och även känd som @bjornpilot på Instagram. Vi lyfter den viktiga frågan kring miljön och vad just hans flygbolag SAS gör för att minska miljöpåverkan. Vad innebär det att klimatkompensera?
Till dig som är flygrädd är detta avsnitt ett Absolut måste! Vi tar upp temat flygrädsla där du får det förklarat av Björn kring vad turbulens är, hur man som pilot kan förutse turbulens, och är turbulens något farligt? Vi pratar närmare kring hur man bearbetar sin flygrädsla och ger dig tips på hur vi tycker att du ska hantera den! Vi ställer frågan till Björn om hur man upprätthåller den fantastiska statistik vad gäller flygsäkerhet inom branschen? Vi får lära oss lite mer om SAS nya flygplansflotta och vi avslutar med att ställa honom fem snabba frågor! Gillar du detta avsnitt? Dela det gärna i dina sociala kanaler. Tack för att du lyssnar!
//Mikael och Robert

www.trafikflygare.se
Instagram: @trafikflygare.se

Om Podcasten

Med denna podcast så vill vi inspirera, berätta och motivera dig till att följa din dröm oavsett om du vill bli kommersiell pilot eller bara allmänt intresserad utav flyg. Ni får lära känna oss, vilka bakgrunder vi har, motgångar vi mött under resan som färdigutbildade piloter samt mycket mer. Vi vill lyfta alla olika arbetsroller inom flygbranschen och kommer i denna podcast bjuda in till intervjuer för att kunna ge dig en så bra inblick i flygbranschen som möjligt. Är du redo för ombordstigning?