5. Well, medium eller rare?

Tillsammans med Max Burgers HR-chef Charlotte Zetterlund, Isabel Moretti, vd på Svenskt kött och Kaisa Unander, chef för digitalisering på Kungliga Biblioteket, djupdyker jag i esset Styrning. Vi pratar bl a om rädsla att göra fel, rimliga och orimliga uppdrag och om att som chef alldeles för sent få veta när medarbetare är utanför spelplanen. Vi pratar om hur svensk kultur och organisationens historia är påverkanskrafter i verksamhetens vardag - och när upplever man, som chef, störst utsatt

Om Podcasten

Helena Zenzé är författare till boken "De 4 essen på arbetsplatsen – en bok om helhetsledarskap". I Podden om helhetsledarskap talas det om viktiga arbetsplatsämnen. På bredden och på djupet. Från det bestämt strukturella till det djupaste existentiella. Om dåtid, nutid och framtid. För dig som vill förflytta, förbättra och få inspiration i det svåra att utöva ledarskap. För varje unik lyssnare ger Helena Zenzé 1 kr till BRIS  eftersom barn är arbetsplatsers kommande chefer. Välkommen in i samskapandet! Läs mer om Helena Zenzé och Helhetsledarskap på www.zenze.se