6. Fingrarna i syltburken

I det här avsnittet fördjupar jag samtalet med MAX Burgers personalchef Charlotte Zetterlund. Vi pratar om hur HR ska bidra till resultatet på sista raden, om att inte minnas månaden mars och om fina titlar och trendiga ord som inte alltid säger så mycket. Vi pratar om russinen i kakan, otrohet och om att inte polarisera det strategiska och operativa. Hur är det att arbeta i ett familjeföretag med stort hjärta, vilket är Charlottes bästa tips och vad betyder det att vara maxifierad?

Om Podcasten

Helena Zenzé är författare till boken "De 4 essen på arbetsplatsen – en bok om helhetsledarskap". I Podden om helhetsledarskap talas det om viktiga arbetsplatsämnen. På bredden och på djupet. Från det bestämt strukturella till det djupaste existentiella. Om dåtid, nutid och framtid. För dig som vill förflytta, förbättra och få inspiration i det svåra att utöva ledarskap. För varje unik lyssnare ger Helena Zenzé 1 kr till BRIS  eftersom barn är arbetsplatsers kommande chefer. Välkommen in i samskapandet! Läs mer om Helena Zenzé och Helhetsledarskap på www.zenze.se