Poddfest

LANTZKAMPEN I P1 live på Poddfest

av Poddfest | Publicerades 3/22/2019

Lantzkampen i P1 är ett frågeprogram om veckans nyheter. På Poddfest möttes lag Marianne Hasslow från Ekot och Johar Bendjelloul från DN mot lag Parisa Amiri och Anders G Carlsson från SVT.

Programledaren Annika Lantz leder med relativt fast hand de båda tävlande lagen genom ronder som: Partiledarloppet vem var snabbast upp i talarstolen, Hur slutar det? och Vad säger dom ejenklijen, den senare en rond som började som en valsatsning för att lyssnarna lättare ska kunna tolka våra sluddrande politiker. Trots programmets lekfulla och yviga karaktär vill domare Sara Lövestam att svaret som lämnas ska vara ganska exakt. Målet är också att programledaren och producent Anna-Karin Ivarsson ska ha samma manus när sändningen startar, ett förhållningssätt som gett namn till en högskolerapport med rubriken: Så spännande om vi har samma manus! Med: programledaren Annika Lantz, domaren Sara Lövestam och lag Marianne Hasslow från Ekot och Johar Bendjelloul från DN mot lag Parisa Amiri och Anders G Carlsson från SVT.

Om Podcasten

Om du älskar poddar såsom vi älskar poddar, ja då har vi två helkvällar för dig. Den 22 mars och den 23 mars ordnar Sveriges Radio Poddfest 2019 – en fest för all form av radioberättande. Vi ses och hörs där! #Poddfest Ansvarig utgivare: Pia Kalischer