Poddfest

På Poddfest gästades podden DJ 50 SPÄNN av Viktor Brobacke

av Poddfest | Publicerades 3/22/2019

I DJ 50 Spänn skänker den självutnämnde rockarkeologen Tommie Jönsson bort en femtiolapp som en musikfrälst gäst ska köpa fem begagnade vinylskivor för. På Poddfest gästades podden av Viktor Brobacke.

DJ 50 Spänn är podden som sedan hösten 2013 gräver både guld och grus i loppisarnas vinylbackar. I varje avsnitt skänker den självutnämnde rockarkeologen Tommie Jönsson bort en femtiolapp, som en musikfrälst gäst ska köpa fem begagnade vinylskivor för. Samtalet drivs och styrs av tiokronorsvinyl. Musiken är inte alltid bäst, men den öppnar luckor till bortglömda hörn av musikhistorien och oss själva. På Poddfest gästas podden av Viktor Brobacke som är musikslukare och trombonist. Han hörs oftast i Club Killers och har också spelat med många olika artister - bland annat Håkan Hellström! Med: Tommie Jönsson och Viktor Brobacke. Fler avsnitt av DJ 50 Spänn hittar du där du hittar poddar.

Om Podcasten

Om du älskar poddar såsom vi älskar poddar, ja då har vi två helkvällar för dig. Den 22 mars och den 23 mars ordnar Sveriges Radio Poddfest 2019 – en fest för all form av radioberättande. Vi ses och hörs där! #Poddfest Ansvarig utgivare: Pia Kalischer