Fastfood inte längre fulmat

itunes.apple.com/se/podcast/lisbe…016996?l=en&mt=2 I samband med premiären av mässan Gastro Summit flyttade Prata Mat-studion in på Stockholmsmässan. Först ut av poddarna därifrån är en dialogpresentation av två rapporter om fastfood. Det visade sig nämligen under mitt uppdrag som redaktör för Delfi Fastfoodguide 2019, att det pågick en annan kartläggning av fast food branschen som heter Upplevelse på restaurang 2019 av Kantar Sifo och som gjorts av Jens Amitzböll Kantar Sifo. Så vi bestämde att slå våra kloka huvuden ihop och göra en dialogpresentation. I podcasten medverkar Jens Ammitzböll och Lisbeth Rauden –linkedin/lisbethrauden, som producerar Prata Mat. Tekniker är Alexander Avelin, Stockholmsmässan Fler podcast från Gastro Summit kommer inom kort.

Om Podcasten

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.