Eremitageløbets historie

Eremitageløbet – dronningen af danske motionsløb. Et løb omgærdet af traditioner og historier. Et løb med fantastiske sejre af en elite, der altid har omfavnet stierne i mod slottet og bakkerne ved Rådvad , og med tusinder og atter tusinder af motionister der hver og en kan fortælle om deres egen personlige sejr på den kuperede rute i Dyrehaven få kilometer nord for København. I 2018 kan Eremitageløbet – Danmarks ældste motionsløb – fejre 50 års jubilæum. Runcast har sat journalist Peter Fredberg i stævne til en snak om Eremitageløbets datid, nutid og fremtid. Og Peter ved hvad han snakker om. Han har været med fra starten – skrevet spalte op og spalte ned om Eremitageløbet i BT og har siden start 70'erne siddet i E-løbets ledelse.

Om Podcasten

En podcast der udelukkende handler om løb - for alle løbere. Om du løber hurtigt eller langsomt, 5K, halvmaraton, maraton eller ultraløb, på trails i skoven eller tæsker asfalt på landevejen. Runcast er for dig, der interesserer dig for løbets DNA og alt omkring det. Kort sagt - om løb for løbere!