Sandy och Zäta

#2 LINNÉA CLAESON | ”Kriget mellan mina inre röster”

av Sandy och Zäta | Publicerades 4/9/2018

Känner du igen känslan av att inte må bra i din kropp? Jämför du den med andras? Tillsammans med ingen mindre än Linnéa Claeson pratar vi kroppshets, självhat och utseendefixering. Hon är debattör, influencer och handbollsspelare. Linnéa driver Instagram-kontot Assholesonline där hon bl a publicerar bilder på kränkande meddelanden människor skickar till henne online, men där hon också sprider pepp, pratar mänskliga rättigheter och civilkurage. 

Med utgångspunkt i Linnéas krönika "Ett skepp kommer lastat med självhat" samtalar vi om relationen till våra kroppar, och hur vi kan bryta negativa tankemönster. Med sitt regnbågs-hår och glimrande paljetter i pannan gjorde Linnéa ett stort intryck på oss under inspelningen. 

Sist men inte minst byter vi några ord med vår vän Navid Modiri (podd Björn & Navid), som vi ringer upp i varje avsnitt för att reflektera kring dagens ämne. 

Spana in i FB-gruppen "Sandy och Zätas kompisar" för att fortsätta diskutera med oss och andra lyssnare.

Instagram: @sandyochzata  Mail: sandyochzata@gmail.com

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

I Sandy & Zäta Podcast vill Sandra Stadelmann och Therese Zätterqvist bidra till positiv förändring. Tillsammans med kända och okända gäster diskuterar duon aktuella frågor som kroppshets, jämställdhet och inkludering men också kärlek, miljöhot och att resa själv. Du som lyssnar är en viktig del av dialogen som skapas och i Facebook gruppen "Sandy & Zätas kompisar" finns möjligheten att prata vidare om ämnen, tankar och känslor. 618662