Sandy och Zäta

#4 EMELY CRONA STENBERG | "Jag älskar att leva"

av Sandy och Zäta | Publicerades 4/23/2018

Är ni också medlemmar i FB-gruppen ”Heja Livet”? Om inte måste ni definitivt spana in den och bli en del av den härliga och peppande gemenskap som finns där. I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än Emely Crona Stenberg som drog igång gruppen 2014. Idag har den över 70.000 medlemmar. Vi pratar inledningsvis om styrkan i att gå samman och ”vara med varandra” istället för ”mot varandra”, vilket är gruppens motto. Dessutom funderar vi tillsammans med Emely kring hur man tar sig igenom turbulenta tider i livet när allting skakas om.

Sist men inte minst byter vi några ord med vår vän Navid Modiri (podd Björn & Navid), som vi ringer upp i varje avsnitt för att reflektera kring dagens ämne. 

Spana in i FB-gruppen "Sandy och Zätas kompisar" för att fortsätta diskutera med oss och andra lyssnare.

Instagram: @sandyochzata  Mail: sandyochzata@gmail.com

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

I Sandy & Zäta Podcast vill Sandra Stadelmann och Therese Zätterqvist bidra till positiv förändring. Tillsammans med kända och okända gäster diskuterar duon aktuella frågor som kroppshets, jämställdhet och inkludering men också kärlek, miljöhot och att resa själv. Du som lyssnar är en viktig del av dialogen som skapas och i Facebook gruppen "Sandy & Zätas kompisar" finns möjligheten att prata vidare om ämnen, tankar och känslor. 618662