Sandy och Zäta

#5 RESA SJÄLV | "Jag hade sex i djungeln"

av Sandy och Zäta | Publicerades 4/30/2018

Drömmer du om att resa själv? Vad är det som hindrar dig? Sandy har rest till över 40 olika destinationer de senaste åtta åren och peppar till att våga resa själv. Vi berättar om våra resminnen, som när Zäta reste själv till Hamburg, och pratar om hur man kan hantera känslan av ensamhet när man reser själv. Vi ringer även upp vår lyssnare Beatrice som berättar om sitt resminne när hon vaknade upp i Nya Zeeland av att bli slickad i ansiktet.... ja, av vad får du höra i avsnittet :) 

Sist men inte minst byter vi några ord med vår vän Navid Modiri (podd Björn & Navid), som vi ringer upp i varje avsnitt för att reflektera kring dagens ämne. 

Spana in i FB-gruppen "Sandy och Zätas kompisar" för att fortsätta diskutera med oss och andra lyssnare.

Instagram: @sandyochzata  Mail: sandyochzata@gmail.com

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

I Sandy & Zäta Podcast vill Sandra Stadelmann och Therese Zätterqvist bidra till positiv förändring. Tillsammans med kända och okända gäster diskuterar duon aktuella frågor som kroppshets, jämställdhet och inkludering men också kärlek, miljöhot och att resa själv. Du som lyssnar är en viktig del av dialogen som skapas och i Facebook gruppen "Sandy & Zätas kompisar" finns möjligheten att prata vidare om ämnen, tankar och känslor. 618662