Själsligt

Är du i kontakt med barnet inom dig?

av Själsligt | Publicerades 5/11/2020

Hur mår ditt inre barn, och har du kontakt med ditt själsliga barn?

Alla vuxna borde återknyta kontakt med barnet inom sig. Här finns det plats för läkning, för lek, för lätthet, för tröst och för att bli hållen, för självdistansens och ja, för att lära känna hela dig, hela ditt potential.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

“Hur mår din själ idag”?

En utmanande, roligt, personlig, fräck, nytänkande, gammal, öppen, utforskande podcast om livsfilosofiska ämnen som känns viktiga att samtala om.


Nu har vi träffats ofta, i över 30 år, pratat långa stunder, Jonas och jag, Kerstin. Samtalen har varit högt som lågt. Om livet, om oss själva, var i livet vi är just nu, livets utmaningar, livets gåvor och oftast skedde samtalen utifrån själen.

Samtalen som handlar om det som är viktigt, på riktigt. Vi har mötts i med och motvind under vår tid på jorden som healers, föräldrar, i våra relationer, som medium, filosofi, pluggandes på olika utbildningsplatser till olika titlar, utvecklandes i livet, och som terapeuter med dom kunskaper vi har.

Med har varit våra roller som vänner, partner, föräldrar, på våra resor och äventyr i livet.

Vi har alltid pratat rakt ur hjärtat och ur själen där och då, det tog sin tid för att heala oss själv, ofta parallellt och i synkronicitet. Som en trygg helhet, en plats där vi känner att Han är Han och Hon är Hon. Vi båda är i våra heliga helheter och visdomar. Mer läkta idag som människor med tillgång till universums magi och energi.

Vi har vår historia på flera nivåer att förmedla, där humor, lyssnande och insikt ska få finnas. För vad är vi utan samtalen, utan möten, utan speglingar? Vi behöver vara öppna, nyfikna, se det enkla i det svåra, ibland det svåra i det enkla.

Vi behöver möta våra blockeringar samt se begränsningar vi tro oss ha. I slutändan behöver vi upptäcka, bekräfta och leva vår livslust och vår potential.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.