Johan Jureskog, krögare & entreprenör: Gå all in!

Maja & Joel träffar kocken, krögaren & entreprenören Johan Jureskog. Vi pratar om Johans nya restaurangprojekt med inspiration från amerikanska orginal, om att växla från finkrog till hamburgerkedja, om hur Johans "varför inte-mentalitet" lett till restaurangverksamheter, såsföretag, grillar och eget vin. Inte minst pratar vi om vinnarmindset och att våga gå all in.Johan Jureskog är en av Sveriges mest framstående kockar. I 8 år var han med i kocklandslaget och vann OS i matlagning. Sedan 20 år tillbaka driver han krogen Rolfs kök i Stockholm och sen 12 år restaurang AG som nyligen utsetts till en av världens bästa köttrestauranger. 2018 tog han steget till en helt  annan del av restaurangbranschen och startade sin egen hamburgerkedja Jureskogs.Följ Skapa till 100 i din poddapp och på:Linktree: https://linktr.ee/skapatill100Instagram: https://www.instagram.com/skapatill100Facebook: https://www.facebook.com/skapatill100Skapa till 100 görs av Maja Sönnerbo tillsammans med Joel Nyberg och Marika Borg Ström. Den spelas in i poddstudion i hos Lejonbröder produktion. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hur odlar man lusten att vara kreativ – och hur fortsätter man att skapa genom livet? Tillsammans med inspirerande gäster snackar vi drivkrafter och inspiration men också om tvivel och prestationsångest – allt som hör till ett kreativt liv.Skapa till 100 görs av Maja Sönnerbo (varumärkesstrateg och copywriter) tillsammans med Marika Borg Ström (entreprenör) och Joel Nyberg (ljudkreatör). Vi är övertygade om att alla människor är kreativa. Därför vill vi inspirera fler att till att säga hejdå till sin inre kritiker och utforska sin egen kreativitet – oavsett hur den tar sig uttryck... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.