Hanna Olvenmark, Portionen under tian

Tycker du att maten blivit allt dyrare och du har svårt att få pengarna att räcka till? Vill du samtidigt äta nyttigare mat?Då skall du spetsa öronen nu. I det här avsnittet berättar Hanna Olvenmark hur du lagar nyttig och klimatsmart mat för endast tio kronor per portion. Dessutom kommer hon med några oväntade tips på hur du minimerar matsvinnet. Vad sägs om pulled pork på bananskal och marinerade grönkålsstjälkar?Nu kör vi mot ett smartare och nyttigare liv! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En intervjupodcast där gästen får spela huvudrollen, föra ett resonemang samt ge utrymme att ta samtalet utanför ramarna. Många gånger utforskar vi platser som varken min gäst och än mindre jag trodde vi skulle hamna på.Till dig som lyssnare vill jag ge hela storyn, gärna i en så oklippt version som möjligt. Det blir långa avsnitt och det tar en stund att lyssna. Och det är tid vi behöver i dagens hektiska, klickgalna och snuttifierade värld. Bara så kan vi skapa reflexion som ger oss möjlighet att fatta lite bättre beslut, både för oss själva och andra.Bli bidragsgivare och få mängder med specialförmåner på Patreon: https://www.patreon.com/spannandemotenHitta allt om podden på https://spannandemoten.se/Instagram: @spannandemotenFacebook: https://www.facebook.com/spannandemotenLinkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.