Niklas Wennberg, "Grisar och fiskar mitt i stan"

I det här avsnittet sitter vi i Göteborgs gamla slakthus, mitt inne i en fisk- och grönsaksodling. Häng med på ett fantastiskt avsnitt där Niklas Wennberg berättar hur man kan fixa framtidens försörjning av kött, fisk och grönsaker i centrala stan utan att släppa ut ett enda gram skit i havet. Beskrivningen av hur han fick alla Göteborgs kyrkliga ledare att gilla grisar och sågningen av havsmiljömärkningen MSC är obetalbara.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En intervjupodcast där gästen får spela huvudrollen, föra ett resonemang samt ge utrymme att ta samtalet utanför ramarna. Många gånger utforskar vi platser som varken min gäst och än mindre jag trodde vi skulle hamna på.Till dig som lyssnare vill jag ge hela storyn, gärna i en så oklippt version som möjligt. Det blir långa avsnitt och det tar en stund att lyssna. Och det är tid vi behöver i dagens hektiska, klickgalna och snuttifierade värld. Bara så kan vi skapa reflexion som ger oss möjlighet att fatta lite bättre beslut, både för oss själva och andra.Bli bidragsgivare och få mängder med specialförmåner på Patreon: https://www.patreon.com/spannandemotenHitta allt om podden på https://spannandemoten.se/Instagram: @spannandemotenFacebook: https://www.facebook.com/spannandemotenLinkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.