Vickie Kloeris, NASA Space Food Scientist (english)

Hur är det att äta köttbullar med brunsås i rymden? Vad händer om man smular när man äter kex i viktlöst tillstånd? Och hur skall man egentligen lösa matfrågan på resan till Mars, en nätt tripp på tre år?Vickie Kloeris jobbar på NASA och har i 30 år ansvarat för maten till astronauterna i rymdstationen. Med hjälp av Sveriges enda rymddesigner Cecilia Hertz, som var med i podden strax efter sommaren, fick jag möjlighet att få ha det här intressanta samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En intervjupodcast där gästen får spela huvudrollen, föra ett resonemang samt ge utrymme att ta samtalet utanför ramarna. Många gånger utforskar vi platser som varken min gäst och än mindre jag trodde vi skulle hamna på.Till dig som lyssnare vill jag ge hela storyn, gärna i en så oklippt version som möjligt. Det blir långa avsnitt och det tar en stund att lyssna. Och det är tid vi behöver i dagens hektiska, klickgalna och snuttifierade värld. Bara så kan vi skapa reflexion som ger oss möjlighet att fatta lite bättre beslut, både för oss själva och andra.Bli bidragsgivare och få mängder med specialförmåner på Patreon: https://www.patreon.com/spannandemotenHitta allt om podden på https://spannandemoten.se/Instagram: @spannandemotenFacebook: https://www.facebook.com/spannandemotenLinkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.