SommarFavorit i repris - Få viktiga ekonomitips och råd! Vi gästas av Swedbank och Sparbankernas privatekonom Arturo Arques.

<< Favorit i repris på våra gästavsnitt! >> I det här viktiga avsnittet gästas vi av Swedbank och Sparbankernas privatekonom: Arturo Arques. Här får ni bra tips om hur ni kan tänka och agera kring er privatekonomi. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Stora Relationsguiden, podcasten som bjuder på avgörande lektioner i kärlek. Relationsexperten och parterapeuten Anneli Östling utmanas med frågor av sin sidekick Bella Lagerquist, för att få ta del av kunskap och erfarenhet i de problem som ofta uppstår i en relation. Vi breddar och fördjupar perspektiven och vill skapa ny medvetenhet om hur du tar hand om och utvecklar dina relationer, det viktigaste du har! Det här är det närmaste parterapi du kan komma!Skicka era lyssnarfrågor till info@relationskonsulten.seFör att läsa mer om relationsexperten Anneli Östling, gå in på www.Relationskonsulten.seNytt avsnitt varje torsdag.En podd från Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.