SommarFavorit i repris - I ett samtal om mansrollen och jämnställdhet, med vår gäst Jens Karberg från organisationen MÄN.

<< Favorit i repris på våra gästavsnitt! >> I det här avsnittet gästas vi av Jens Karberg från organisationen MÄN. Han delar med sig av alla sin kunskap kring de förflyttningar som skett kring mansrollen på senare år. Men också, vad som finns kvar att jobba med. Något som är viktigt för oss alla att tänka på. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Stora Relationsguiden, podcasten som bjuder på avgörande lektioner i kärlek. Relationsexperten och parterapeuten Anneli Östling utmanas med frågor av sin sidekick Bella Lagerquist, för att få ta del av kunskap och erfarenhet i de problem som ofta uppstår i en relation. Vi breddar och fördjupar perspektiven och vill skapa ny medvetenhet om hur du tar hand om och utvecklar dina relationer, det viktigaste du har! Det här är det närmaste parterapi du kan komma!Skicka era lyssnarfrågor till info@relationskonsulten.seFör att läsa mer om relationsexperten Anneli Östling, gå in på www.Relationskonsulten.seNytt avsnitt varje torsdag.En podd från Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.