Avsnitt 165: För- och nackdelar med ultraprocessad mat

Det händer mer än någonsin på Styrkelabbet, och i dagens försnack delar vi med oss av den senaste tidens utveckling och berättar om några personer som du kommer se mycket mer av framöver. :)   Därefter är det dags att snacka burgare, läskeblask och färdigrätter från frysdisken. Det här nämligen kommit en ny studie (som du kan läsa mer om här) som visar att så kallad ultraprocessad mat får oss människor att spontanäta fler kalorier, vilket kan leda till ofrivillig viktuppgång.   Men eftersom det här är en podd där vi föredrar gråskala, försöker vi nyansera ämnet lite. Är allt verkligen bara skräp med det som i folkmun kallas skräpmat?   Om du påstår det är risken hög att du gör Philip arg. Vilket av en slump är avsnittets sista segment. Dags för andra upplagan av just ”Blir Philip arg?”. Daniel har sammanställt de värsta scenarier ni kunnat drömma fram, och läser upp dem för en mycket ont anande Philip ...   Hålltider: 00:00 - Försnack 10:40 - Dagens ämne: För- och nackdelar med ultraprocessad mat 43:50 - Andra upplagan av ”Blir Philip arg?” Styrkelabbet sponsras av Gymgrossisten. För att se vilka produkter vi använder och rekommenderar, besök Gymgrossisten.com/styrkelabbet.   ***   Denna podcast produceras av Styrkelabbet. På Styrkelabbet.se hittar du artiklar om styrketräning, träningsprogram, styrkeövningar, kost och kosttillskott.

Om Podcasten

Styrkelabbet är podcasten för dig som älskar styrketräning. Värdarna Daniel Richter, Philip Wildenstam och Sandrine Quignaudon guidar dig genom gymmets snåriga djungel – och hjälper dig till effektivare och roligare träning!