23. Plattan i lasagnen

I veckans avsnitt skalar vi av lasagnen, lager för lager. Vad behöver man tänka på för att färsen ska fungera som bäst? Vilka kryddningar är våra favoriter? Det har vi självklart svaren på! Dessutom blir det en genomgång av de fem grundsåserna från franska köket. Ha det gott! --- Följ oss gärna, ställ frågor och häng på vårat instagramkonto! https://www.instagram.com/tabberas.podcast/ Det går också bra att följa Rickard och Matilda på: https://www.instagram.com/rickard_lindqvist/ https://www.instagram.com/wildhjur/ Omslagsbild: Sissel Braekhus Musik i jinglar: Sebastian Holm

Om Podcasten

Matpodd med komikern Matilda Wildmark och den matkunniga Rickard Lindqvist. Podden för dig som gillar att laga mat och troligtvis älskar att äta mat.I varje avsnitt pratar vi om en specifik maträtt. Vi pratar minnen kring rätten, kommer med tips för att inspirera din egen insats i köket och delar med oss av intressanta och roliga fakta vi hittat.