Ägg- och krassemacka

I det här avsnittet så demonstreras en hemmabyggd äggpickare. Det pratas om England och deras märkliga maträtter. Siri meckar ihop en otrolig ägg och krassemacka med sina bara händer.. Okej, hon använder några redskap. Och Kristoffer han pickar på!Ägg- och krassemacka för fyra pers:6 ägg8 skivor bröd2 msk majonnäs1 tsk dijon1/2 tsk sambal el pecorino1 näve persilja1 ask krasseSalt PepparSå här gör du:1.Koka äggen i 7-8 min.2.Spola kalla och skala. 3.Separera äggulan från vitan. 4.Hacka vitan och gulan. 5.Blanda majonnäs med dijon, sambal olek, salt och peppar. 6.Vänd ned ägget och rör runt, smaka av!7.Vänd ned all krasse och lägg sedan upp röran mellan två bröd. 8.Skiva på mitten innan servering.Följ oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.