Fransk böngryta med tryffelmos

Siri lär oss vad en mirepoix är och har fortfarande svårt att sätta igång spisen. Kristoffer jazzar runt, är tillförordnad potatischef och hjälper till efter bästa förmåga. För att laga fransk böngryta med tryffelmos behöver du: 3 gula lökar5 mellanstora morötter1/4 rotselleri3+2 msk rapsolja3 stjälkar selleri 1 hel vitlök1 msk tomatpuré 2 dl vitt vin1 grönsaksbuljongtärning 2 burkar skalade tomater à 400 g2 burkar eller tetror vita bönor1 dl pankoSalt och peppar1 kg mjölig potatis150 g smör2 dl mjölk2 tsk tryffelolja1 kruka timjan1 kruka dragon1 citronFölj oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Saga Markkula och Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.