Caesarsallad

LIVE-avsnitt från Sveriges radios Poddfest nonstop! Kristoffer babblar om lite olika Caesar-människor och kommer med ett otroligt avslöjande från 1920. Siri är lugn som en filbunke trots live och tight tidsram.Caesarsallad för 4 pers:1 paket hjärtsallad1 huvud romansallad 1 påse färdiga brödkrutonger 4 svartkålsblad1 parmesanostDressing:2 dl (Hellmans) majonnäs1 msk dijonsenap 3 vitlöksklyftor 4-5 sardeller1 tsk worstershiresauce1 tsk citronsaft Några droppar tabascoSalt och peppar 1.  Mortla sardeller och vitlök till en pasta med salt. 2.  Finriv hälften av parmesanosten. 3.  Blanda alla ingredienser till dressingen plus vitlök och sardellerna och den finrivna parmesanen. Smaka av och ställ åt sidan. 4.  Riv svartkål i små bitar och droppa på lite citron och salt. Krama kålen ordentligt. 5.  Bryt hjärtsallad i trevliga bitar.6.  Bryt även romansalladen. 7.  Lägg sallad och kål i en skål. 8.  Toppa med lite dressing och mata sedan salladen med dressing till önskad smak. 9.  Toppa med brödkrutonger samt parmesan i flagor. Följ oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Saga Markkula och Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.