Råraka

Siri känner sig lite trött och lämnar över rodret, typ. Kristoffer ställer frågor, lagar mat och agerar matstylist.Det blir råraka. Otroligt gott, kul och enkelt. För 4 pers:4 stora potatisar2 stora morötter2 dl frysta lingon1-2 msk strösocker 200 g ostronskivling 1-2 tsk ljus soja1 liten rödlökSmör och olja till stekningSaltOch såhär gör du: 1.Riv potatisen och lägg i en bunke, ställ åt sidan. 2.Blanda lingon med socker och låt stå i rumstemperatur. 3.Riv morot grovt. Skär löken i tunna klyftor. 4.Riv svampen i bitar och stek i olja tills fin färg, häll på sojan och låt koka in. 5.Ha i löken och stek tills glansig. 6.Värm en stekpanna med smör och olja, lägg i en näve riven potatis, platta ut den och stek den gyllene på båda sidorna. Upprepa med all potatis. 7.Servera rårakorna med lingon, svamp och riven morot. Följ oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.