Två sorters sill

Det första av fyra julavsnitt är här! Kristoffer efterlyser riskkapitalister till sin sillkrog och berättar lite om vad han absolut kan klara sig utan på julbordet. Siri meckar ihop två sillar som är helt sjuka i huvudet och ger lutfisken en känga. Pepparrot och gräslökssill1 förpackning 5 min sill hela filéer2 dl creme fraiche1 stor bit pepparrot1 schalottenlök Några droppar citronsaft1 dl gräslökSaltOch såhär gör du: 1.Riv pepparrot fint, finhacka gräslök. Finhacka löken. 2.Blanda med creme fraiche, citron och salt, rör runt. 3.Skär sillen i mindre bitar. Blanda ned i såsen, låt stå i minst 1 h i kylen. Senaps och mandarinsill1 mandarin1/2 dl grov sötstark senap1/2 dl dijonsenap2 msk vanlig senap1-2 mandariner1 tsk vinäger3 msk creme fraiche1 paket 5 min sill hela filéerOch så här gör du: 1.Blanda all senap med creme fraiche och vinäger. 2.Riv ned skalet från mandarinen och lite av saften, salta och rör runt. 3.Skär sillen i mindre bitar. Blanda ned i såsen, låt stå i minst 1 h i kylenFölj oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.