Vegopastej

Barje hackar, steker och mixar samtidigt som Triumf reder ut vilka det är som skrivit och tutar i saxofonen på temalåten till Karl-Bertil Jonssons julafton. Det blir en vegetarisk pastej i den här sista julspecialen. Man kan till exempel ha den till allt möjligt och den är förjävla god. GOD JUL! Det här behöver du:250 g skogschampinjon1 bananschalottenlök1 förpackning kidneybönor50 g smör1 dl vispgrädde1 msk ljus soja1 msk dijonsenapEv 2 msk cognac Och såhär gör du:1.Hacka svamp och lök, stek i lite av smöret tills gyllene, salta peppra och tillsätt senap och soja ev cognac. Låt koka ihop. 2.Häll på grädden och låt det koka ihop. 3.Vänd ned kidneybönor. 4.Ta från plattan Låt svalna. 5.Mixa sedan allt och putta i smör lite åt gången tills det blir slätt. 6.Klart! Följ oss på instagram: @tack.fmTack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: influencermarketing@aller.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.