79: VAD vi äter är viktigare än närproducerat.

Vi får ofta höra att vi skall välja närproducerad mat. Men om vi tittar utifrån klimatet så är det viktigare VAD vi äter än VAR maten är producerad. Matproduktionen står för 25% av världens utsläpp av växthusgaser. Utsläppen vid transport av maten är bara en liten del jämfört med utsläppen som sker vid produktionen av det vi äter. I det här avsnittet berättar vi om den största meta-analys som gjorts över vårt matsystem och matens påverkan på klimatet.

Om Podcasten

Välkommen till The Game Changers Podcast! Podden för dig som tröttnat på att stå i skuggan av dig själv och vill kliva in i din fulla potential! Podden bjuder på spiritualitet, personlig utveckling, holistisk hälsa & entreprenörskap! Vi blandar humor med allvar och djup och garanterar att du höjer dina vibbar när du lyssnar på oss! Jessica Isegran är intuitiv coach & yoga- och meditationslärare. Jenny Larsson är mental tränare, healer & djurkommunikatör. Prepare yourself for a ride!!!