Kroppshets

Det här är podden Träningsglädje Talks med mig Sara Rönne som skriver bloggen traningsgladje.se - och det här är 2018 års sista avsnitt. Och vilket jäkla avsnitt sen!

Jag kommer tillägna avsnittet det högengagerande ämnet kroppshets. Det finns SÅ mycket att säga om det och jag tillsammans med Katarina från Bucket Life och body positive-inspiratören Linda från La Linda pratar intensivt om plus size, om nakenhet, om normativa kroppar, om varför det är som det är, om rörelse, om att vara värd – och mycket annat. Men först pratar jag med Malin på Svenska Spel.

Malin jobbar med employer branding och har jobbat mycket med hälsa som en viktig fråga på Svenska Spel. Hon säger i intervjun att medarbetarna på företaget är den viktigaste tillgången – och ser Svenska Spel till att det finns bra förutsättningar på jobbet att ta hand om sin hälsa, så blir det bra för företaget också.

Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. Under året kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Just nu söker Svenska Spel fler medarbetare; framförallt inom IT! Gå in på karriar.svenskaspel.se för att hitta nya utmaningar!

Om Podcasten

Bloggaren bakom Traningsgladje.se pratar träning, hälsa, inspiration, frustration och allt annat som rör en träningsbloggares liv.