Träningsglädje TALKS

Sorg – svårt och stort och nödvändigt

av Träningsglädje TALKS | Publicerades 10/2/2018

”Sorg är en del av livet” och kanske vi ger för utrymme åt i våra liv idag. Mitt senaste avsnitt av podden Träningsglädje Talks tillägnar jag temat sorg.

Står vi rustade för sorg, frågar jag psykoterapeuten och prästen Maria Idänge och det är en av de många frågor och påståenden som hon ger sina reflektioner på. Avsnittet bygger på alla de frågor och kommentarer jag fick på Insta stories (@sararonne) inför det här avsnittet.

”Det är vackert att känna sig sorgsen, då är man i kontakt med sina känslor” säger Maria men menar också att det inte får ta överhanden.

Jag pratar också med Evelina från Svenska Spel som har roller derby som en stor passion. Det är häftigt att höra hur hon riktigt skiner upp när hon pratar om roller derby; en sport som jag tycker är särskilt cool eftersom den har en alldeles särskild vibe.

Under hela 2018 är Svenska Spel med som podsponsor. Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. Under året kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Just nu söker Svenska Spel fler medarbetare. Gå in på karriar.svenskaspel.se för att hitta nya utmaningar!

Om Podcasten

Bloggaren bakom Traningsgladje.se pratar träning, hälsa, inspiration, frustration och allt annat som rör en träningsbloggares liv.